SZOLGÁLTATÁSAINK

“Hogy meglásd mi az, amin változtatnod kell, hogy jól haladj
és mi az, amin nehogy változtass, hogy megmaradj önmagad.”

rólunk mondták

Szupervízió alapú coachingot tanulni Bán Zsuzsannától és Szász Júliától? Szuper! Tudatosságot, elmélyült ismeretanyagot, jól áttekinthető jegyzeteket, sok gyakorlást, kipróbálást. A Coach Edzőtáborban pedig egymást segítő társaságot és bölcs, személyreszabott figyelmet kaptam a tanulmányi szemeszterek alatt. Olyan "tanulódást", amely során belém ivódott az a támogató szemlélet, mely lassan nemcsak a szakmai személyiségemet, hanem a mindennapjaimat is elkezdte áthatni.
Vukovári Panna író, tanár
A coaching komoly segítséget nyújtott az erőssegeim megszilárdításában. Eszközöket adott a kezembe, hogy erősségeimre támaszkodva hatékonyabban oldjak meg problémás helyzeteket, jutassam el a szervezetet a döntéshozatalig. A konfliktusok előremutató oldalát is lássam és építeni tudjak rájuk. Voltaképpen a szervezet működése szilárdul meg a vezetői működés hatékonyságának növelésen keresztül.
Szolyák Tamás ügyvezető Novartis Hungária Kft.
Bán Zsuzsanna és Szász Júlia a tökéletes edző partnerek, tiszteletreméltó szakemberek, fantasztikus tanuló- és munkatársak. A Coach képzésen olyan sokoldalú hozzáértést tapasztaltam meg tőlük, ami egyértelműen követendő, és törekszem erre azóta is. Bár egy „kalandnak” indult a tanulás, a végére már a vágy is kialakult bennem, hogy próbára tegyem magam az edző szerepében. Azóta a gyakorlatban is megéltem, milyen fantasztikus szakma ez, ha elég jól csinálja az ember. Köszönöm szeretettel!
Micheller Myrtill énekesnő

felkeltettük érdeklődésed?

jelentkezz most