Szerzői jogi nyilatkozat

A www.bancoaching.hu honlapon megjelenő tartalom, bármely szerzői alkotás szerzői jogi oltalom alatt áll.

A szerzői vagyoni jogok jogosultjai a BÁNCoaching Kft. valamint Bán Zsuzsanna és Szász Júlia.

A www.bancoaching.hu oldalon és aloldalain található -kifejezetten de nem kizárólagosan- know-howk, tematikák, megnevezések, leírások mint szerzői alkotásoknak, eltérő rendelkezések hiányában semmilyen formában sem megengedett a másolásuk, felhasználásuk, többszörözésük vagy tárolásuk elektronikus adattárban.

Erre tekintettel tilos a fenti példálózó jelleggel megjelölt alkotások ezektől eltérő bármely technikai módszerrel bármely módon történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása az alkotás jogosultjának írásbeli engedélye nélkül.

Idézetként történő felhasználás esetén nem módosítható az idézett tartalom és megjelölendőek az alábbiak: a BÁNCoaching Kft., Bán Zsuzsanna és Szász Júlia, mint jogosultak, a honlap címe: www.bancoaching.hu, és a pontos aloldal mint forrás.

Ezen rendelkezés nem érinti az 1999. évi LXXVI. számú, a szerzői jogról szóló törvényben szabályozott szabad felhasználási eseteket, kizárólag az ott meghatározott felhasználók számára az ott rögzített célból és mértékben.

A művek bármely más felhasználásához a szerzők írásos hozzájárulása szükséges.