EDZŐK

Hatékonyság  Harmónia  Egyensúly

A vezetés és életvezetés szakmai edzői

Bán Zsuzsanna

Diplomás senior szupervizor, master coach, kultúra kutató, egyetemi oktató

banzsuzsanna(@)bancoaching.hu

TERÜLETEIM

Executive Coaching

Business Coaching

Leader Képzés

Coach Képzés

Szupervízió

bővebben

rólunk mondták

Igazi ajándék volt, hogy jókor, jó időben kísért, támogatott az úton Bán Zsuzsa, a kiváló tapasztalt coach edzőm. A legmegtérülőbb befektetés ez az állandó változások idejében, az eredményes jövő megteremtéséhez.
Szolyák Tamás ügyvezető Novartis Hungária Kft.
Egy nélkülözhetetlen szakmai értékkészlet kialakításának a hatékony módszere, a Bán Zsuzsa által kifejlesztett Leader as Coach képzés. A csapataimmal végzett közös "képződésünk" során korrekt, támogató edzőnk, a "kommunikációs mitfahrer"-ünk, sőt tőlünk is tanuló tanárunk volt.
Szalai Gyula nemzetközi marketing igazgató Egis Gyógyszergyár Zrt.
Bán Zsuzsával egy "időzített ajándék" volt együtt dolgozni. Erős, tapasztalt edzőként kísért, támogatott a sikeres "versenyző" karrierutamon.
Pápai Tamás ügyvezető Continental Automotive Hungary Kft.
Mit kaptam személyesen Zsuzsától? Sok életbölcsességet, az önreflexió és a csapatszellem fontosságát. A minőségi elvárás és az építő, rugalmas támogatás mintaértékű ötvözetét.
Dr. Kalotai Zoltán Franchise Head Novartis Hungária Kft
Bán Zsuzsanna Leader Edzőtáborában volt szerencsém sokat tanulni az ő hatalmas élet- és céges tapasztalataiból is, amit olyan szenvedéllyel tudott átadni minden "diákjának" a műhelymunkák során, hogy repült az idő és egyetlen percet sem unatkoztunk.
Hrubi József igazgató helyettes Continental Automotive Hungary Kft.
A vezetői szerepen túl a magánéletben is kamatoztatni tudom a megszerzett tudásomat. Az Edzőmtől, Bán Zsuzsától kapott egyik legnagyobb példa az emberiesség és az alázat. Köszönöm a sok hasznos ismeretet és az új, jól használható módszereket!
Kiss Csaba Fuvarozási Igazgató, Waberers International Nyrt.
Egy Leader Edzőtáborban, egy olyan hiteles szupervizor coach képzőtől, mint Bán Zsuzsa, aki tapasztalatával, életbölcsességével, energiájával, türelmével hitet, szeretetet és példát adott nekünk szakmai munkánkhoz, az emberi kapcsolataink gondozásához. S hogy sose tévesszük szem elől: A módszer van az Emberért!
Kiss Gabriella HR-vezető MELECS EWS Gmbh

Senior szupervizor-coachként, tanácsadóként, trénerként, egyetemi oktatóként  25 éve edzőszemlélettel végzem a feladataimat. Megértve, kérdezve támogatva és felelősen tükröt tartva is, kísérem a coaching partnereim fejlődését. Segítem a szervezeti, intézményi teamekben a személyes felelősségvállalás alapú, együttműködő szervezeti kultúra építését, megőrzését. Személyes kihívásaim láttamozták a leghitelesebben, hogy a változás lehetőség is!

Képviseljük, vállaljuk, hogy az intenzíven átalakuló világunkban az eredményesség és az elégedettség szorosabban tartozzanak össze. Egymástól tanulhatunk a legtöbbet. Küldetésem ma a generációk bölcs és hatékony együttműködésének a támogatása.

És, hogy az „eredmény szeretete” mellé visszahozzuk a „cselekvés szeretete” gyakorlatát is. Vallom, hogy amire nem tudunk hitelesen példát adni, azt ma már, parancsolva, nem is várhatjuk el.

Szupervizor-coachként vendég-oktatói munka:

 • Corvinus Egyetem -MBA képzések
 • Business Coach Kft.
 • KPMG Akadémia Executive Coach képzés
 • KPMG Akadémia Profi/t/tt vezető képzés
 • Külkereskedelmi Főiskola
 • BOI Biztositási Oktatási Intézet
 • Fundamenta Akadémia

Kutatási területek – munkák:

 • Kultúrák
 • Kommunikáció és viselkedés
 • Magyarországi kisebbségek településein kulturális, szervezeti csoportjaiban (1980 –tól)
 • Ausztrália, Moszkva, Kijev, Görögország, Baltikum
 • Hatásvizsgálat a kommunikációban
 • Generációk együttműködése ma

Egyetemi végzettségek

 • Szupervizor – SOTE–HIETE
 • Mentálhigiéne szakember – Károli Gáspár Református Egyetem
 • Szakközgazdász, PR szakértő – Corvinus Egyetem/Külkereskedelmi Főiskola
 • Bölcsész Tanár – ELTE Bölcsészettudományi Kar

Egyéb képzések

 • IMX Consultant – Malchiner M. Péter kurzus
 • Protokoll-etikett – Jogi Egyetem Ottlik Károly kurzus
 • LUTC marketing és kommunikációs moderátor – BOI USA kurzus
 • Co-Counselling – Mary Corr kurzus
 • Szín-és stílustanácsadás – Stage Color kurzus

rólunk mondták

Azért szeretek veled dolgozni Juli, mert embernek érzem magam. Mert önmagam lehetek, úgy fogadsz el, ahogy vagyok és építesz. Minden alkalom után erősebbnek érzem magam és szemmel látható a fejlődés az életemben
Demján-Szuromi Veronika közgazdász, smink mester
Szívből ajánlom Júlia szakértői közreműködését a Tehetség-térkép megismerésének szövevényes folyamatához, mindazoknak, akik nem készen kapott, mások által kínált megoldásokra vágynak, hanem profi és bátorító útmutatást igényelnek a saját útkeresésükhöz.
Csizmadia-Csiky László
Juli kedves személyisége szakmai határozottsággal ötvöződik. A coaching munkánk során vezetőként, szakemberként és emberként is azt éltem meg, hogy támogató, iránykijelölő beszélgetéseket folytattunk együtt. Nemcsak vezetőként, hanem családanyaként is "feloldott" a közös beszélgetés, miközben a megoldás felé kísért és támogatott. Mindazoknak ajánlom a Tehetség-térkép feldolgozását Julival, akik motiváltak arra, hogy szakmai vagy életvezetési téren vagy a családban betöltött szerepeikhez minél önazonosabb és sikeresebb személyiségekké váljanak.
Dr. Zolnay Judit vezérigazgató, MetLife Zrt.
Juli segítségével rajzolódott ki előttem, hogy miben lennék jó, miben kamatoztathatnám az erősségeimet. A közös munkánk során folyamatosan bontakozott ki, hogy milyen irányba induljak, mi lenne számomra megfelelő. Mindezt úgy, hogy a coaching munkánk során én dönthettem, szabadon választhattam, Juli sohasem vezetett rá egy bizonyos válaszra. Nagyon hálás vagyok a közös munkánkért és mindenkinek aki valamilyen elakadással küzd, jó szívvel ajánlom a Tehetség-térképet és a coaching foglalkozásokat Julival.
Madácsi Aliz közgazdász, Business Operation Specialist IT-Services Hungary Kft.
Kedves Juli! Nekem a Veled való találkozás, túlzás nélkül mondhatom, szinte életmentés volt. Visszaadta az önbizalmamat. Segített, hogy más szemszögből is rálássak a problémáimra. Jobban átérezzem a másik ember érzelmi és gondolat világát. Nagy utat jártam be. Örülök, hogy nem maradt ki az életemből, mert minden nap hasznát veszem. Örülök, hogy találkoztunk!
Klári nyugdíjas, aktív nagymama
Júlia segítségével sok-sok választ kaptam és persze még több releváns kérdést. Inspiráló munka volt, számos kézzelfogható eredménnyel. Köszönöm, Júlia!
Kasza József, Otthon Centrum
Ahhoz, hogy a coaching hivatásához egy "tanuló-coach" elegendő bátorságot, kedvet és eszközt kapjon, meghatározó a képző-mestereinek a szerepe. Zsuzsa és Júlia ebben tiszteletreméltó kétgenerációs szakemberek, edző partnerek voltak. Köszönöm Edzőimnek szeretettel!
Micheller Myrtill énekesnő

A harmóniát és a konstruktív konfrontációt támogatom a kommunikációnk, a beszélgetéskultúránk formálásával a családban és a munkahelyen. A meghitt, építkező kapcsolódás létrejöttét és fenntartását az emberi kapcsolatokban, szervezeti, családi, kollegiális, baráti terepeken egyaránt.

Szeretném támogatni azt, hogy saját életutaddal is meghitten és konstruktívan kapcsolódhass.

Ha kell kutassuk fel és rakjuk össze együtt azt az életpályát és életmódot, amely az egyéni tehetségeid, lehetőségeid és élettapasztalataid mentén a legteljesebben támogatják a kibontakozásodat.

Ha a helyeden vagy és haladsz, akkor nézzünk rá a hatékonyságodra.

Használod-e az erőforrásaid, alapozol-e eléggé a motivációidra és a tehetség-területeidre? E közben gazdagodik az önismereted és erősödik az önbizalmad is.

A Tehetség Műhelyekben ebben a szemléletmódban és fókuszokkal dolgozom
Szabadság-Egyensúly-Önmegvalósítás-Együttműködés

ÉLETVEZETÉS

Saját helyem a világban – saját utam az életben
Tehetség-alapú életmód tervezés
Tehetség-alapú személyes jövőkép alkotás

VEZETÉS

Vezetői Tehetség-térkép készítés: Döntés – Motiváció – Működésmód
Vezetői önismeret fejlesztés: a hiteles és hatékony vezetőért

Sajátfejlesztésű tematikus coaching folyamatok:

Értékalapú időgazdálkodás – Jó döntésekkel az elégedett visszatekintésért

Kapcsolódás művészete1 – Szeretetünk kifejezésének hatékonysága

Kapcsolódás művészete2 – Kommunikációnk fejlesztésével a kapcsolatok fejlődéséért

TÖRTÉNETEM

egy pici olvasmány rólam…

Ha visszanézek azt látom, hogy már gyerekkorom óta valahogy mindig két fókusz köré rendeződött az életem: emberek és alkotás.
Biztosan azért alakult ez így, mert két dolog van, ami olthatatlan energiával motivál: egyrészt segíteni valakinek, hogy az élete teljesebb legyen, kihozza magából a legtöbbet, ami tehetsége és személyisége mentén benne van. Másrészt pedig valami újat, frappánsat, eddig nem létező kombinációt alkotni, ami egyébként szép is, harmónikus is és működik.

Coachként a munkámban mindkét fókusz folyamatosan jelen van. Ott az Ember, akivel dolgozunk és ott az innováció, minden egyedi megoldásban, célban vagy tervben, ami a coaching során megszületik.

Szeretem az egyedi kombinációkat, az új gondolati utakat. Így a fejlesztő, tanácsadó, coaching munkámban is szeretek személyreszabottan dolgozni, sokféle területből meríteni. Használni jó fogásokat, feladatokat a kreatív alkotó tecnikáktól egészen a vezetésmódszertanig. Kutatva mindig azt, ami az adott partner, adott helyzetéhez a leghatékonyabb lehet. Így jöhet például létre olyan, hogy egy felsővezető arra jut, hogy megtanul festeni, egy kreatív szakember pedig rádöbben, hogy ő vezetésre született és elkezdi magát ez irányba fejleszteni.

Mivel minden ember egyedi, így az a logikus, hogy minden életút és karrierpálya is lehessen nagyon egyedi.
Találjuk meg mi a te helyed!
Helyeden vagy? Nézzük meg együtt, ott hogyan tudsz a legteljesebben jelen lenni. Tudatosítsuk mik az egyedi jellemzőid, hiszen ebből vannak az egyedi erősségeid és azt hol, és hogyan lehetsz mindezzel igazán hatékony.

VÉGZETTSÉGEIM:
nem véletlenül tettem ide a sorban, mert azt gondolom fontos egy coach számára és használja is a végzettségeit, de igazán a történetéből dolgozik

 • Szupervízió alapú coach – BÁNCoaching & Supervisio
 • Team és csoport coach – Samling Solution Consulting
 • Szervezeti coach – Consero Dialogic Consulting
 • Business coach – Business Coach DIADAL modell
 • Innermetrix tanácsadó – Certified Innermetrix Consulens
 • Brief coach kompetenciák – Gyerekek és fiatalok megoldásfókuszú támogatása
 • Szupervizori kompetenciák – BÁNCoaching & Supervisio
 • Mediátor képesítés – Kapcsolat Gyermekközpontú közvetítés
 • Moderátor képesítés – Wieland and Wieland moderációs technikák
 • Tréner képesítés – Nyitott Szemmel Tréner képző központ
 • Pedagógus diploma – ELTE TÓK
 • Ruhatervezés, lakberendezés, design, alkotás – különböző iskolákban, igazi mesterektől és mentorok mellett

felkeltettük érdeklődésed?

jelentkezz most