kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, aki vezetőként dolgozik vagy vezetői szerepre készül. Vezetőfejlesztés tehetség fókusszal.

Régebb óta vagy már a helyeden?
VIGYÉL EL FRISS INSPIRÁCIÓT!

Új helyen, új csapathoz készülsz?
VIGYÉL EL MAGABIZTOSSÁGOT!

Első vezetői pozíciódban vagy?
HA JÓL ISMERED MAGAD KEVESEBB MEGLEPETÉS ÉRHET!

Várunk a Tehetség Műhelybe:

 • vezetőként
 • vezetői teamként
 • vállalkozásként
 • vállalkozóként / vállalati teamként a BUSINESS Tehetség Műhelyt is ajánlom

Fő témáink

 • Vezetői önismeret felsőfokon
 • Kommunikáció
 • Önbizalom
 • Hatékonyság
 • Egyensúly
 • Változás
 • Stabilitás
 • Döntések
 • Motiváció

A LEADER Tehetség Műhelyben a vezetőfejlesztés eszköze a személyes, egyedi Tehetség-térkép, amely az Innermetrix ADV Profiljával készül el. Ez a profil egy felsővezetőknek kifejlesztett speciális eszköz, az önismeret, a tehetség és teljesítménypotenciál mérésére és az egyéni döntéshozatali szokások feltérképezésére.

 

A LEADER Tehetség Műhelyben egyéni coaching munkában és team munkában is tudunk együtt dolgozni. Ez lehetőséget ad arra, hogy a vezetői csapattal, a vezető csapatával vagy egy vállalkozásban együtt dolgozó csapattal is feldolgozhassuk a Tehetség-térképeitek jellegzetességeit. Így amellett, hogy az egyéni erősségeket tudatosítjuk, arról is képet kaphattok, hogy csoport szinten hol vannak az erősségeitek és mik azok területek, ahova még több figyelmet érdemes fordítani.

A csoportdinamikai kutatások kimutatták, hogy az eredményes csapat sokszínű. A lélektan kutatói pedig arra hívták fel a figyelmünket, hogy alapvetően a hozzánk hasonló emberek társaságát keressük és velük könnyebben működünk együtt.

Adott tehát a képlet: ahhoz, hogy egy team, egy vállalkozás igazán hatékony legyen az a jó, ha sokfélék benne a csapattagok. A képlet másik fele pedig arról szól, hogy a sokféleség nem hozza magával automatikusan az együttműködést. Sőt, legtöbbször ezt tudatosan kell kialakítani: ehhez pedig megértened azt, hogyan és mi alapján működik a másik és tudatosítanod azt is, te hogyan és mi alapján működsz. Ha ketten dolgoztok együtt mindez már így érvényes.

A vezetői Tehetség-térkép és a Tehetség Műhelyben megvalósuló vezetőfejlesztés ehhez ad komplex és precíz eligazítást, szakmai támogatást.

Dolgozzunk együtt az önismereteden, dolgozzunk együtt a kommunikációdon és dolgozzunk együtt azon, hogy legyen közösen kialakított együttműködési rendszeretek.

Miért jó ez?
Miről szól nálunk a vezetőfejlesztés?

Növekedhessen a vezetői hatékonyságod.
Megerősödhessen a vezetői hitelességed.
Alkothass motiváló vezetői jövőképet magadnak.

Ehhez konkrét tudást, egy speciális térképet kapsz magadról, ami segíthet még jobban megtalálnod a személyes egyensúlyod.

Létre jöhet, csiszolódhat a komplementaritás a csapatban, ami azt jelenti, hogy bár különbözőek vagytok mégis hatékonyan kapcsolódni tudtok. Így a sokféleség ahelyett, hogy széthúzással és energia veszteséggel járna, többlet kapacitáshoz és egyedi, csak rátok jellemző tudás-bázishoz vezethet.

rólunk mondták

A Tehetség-térképem kielemzése számomra leginkább egy mély megerősítést adott abban, hogy jó úton járok önmagam megismerésében. És egy vezető akkor képes igazán hiteles lenni, és tudatosan vezetni csapatát, ha elsősorban önmagát ismeri. Női vezetőként erőt adott, hogy vezetőként is meg kell őriznem nőiességemet, és képviselnem a feltárt, megerősített számomra fontos értékeket.
Lohrmann Márta Minőségügyi vezető
Számomra ez a Tehetség-térkép, akinek nem ez az első személyiség tesztje, sem úgy, mint felhasználó, sem mint vezető mégis AHA élményt tudott adni. Olyan területekre mutatott rá tű pontosan, amit eddig még más teszt nem tett meg. Túlmutatott azon, hogy ez egy személyiség profil és tényleg, mint egy térkép, egyfajta megoldókulcsot adott magamhoz és az eddigi pályámhoz is a saját erősségeim ilyen szintű tudatos megismerése által.
Dr. Zolnay Judit vezérigazgató MetLife Biztosító Zrt.

tudj meg többet a coaching folyamatáról

Bővebben

felkeltettük érdeklődésed?

jelentkezz most