kiknek ajánljuk?

Mi motivál? Mi a belső meghajtó erőd?
Fedezzük fel együtt, hogy könnyebben megtaláld mi a Te utad.

A saját életednek vezetője vagy. Ez talán a legnagyobb felelősséggel járó szereped. Lehet, hogy ösztönösen jól csinálod, de tudatosan teheted még hatékonyabban is.

A YOUTH Tehetség Műhelyt azért hoztam létre, mert coachként kiemelten fontos számomra, hogy szakmailag támogassam a fiatalok álmait, boldogságát, élet-út terveit.

Felelősség – Szabadság – Együttműködés – Önmegvalósítás

Az egyik legértékesebb támogatásnak tartom, amit egy fiatalnak adhatunk, ha olyan biztonságot teremtünk, amiben önállóan gondolkodhat és ha e mellé felelősséget is átadunk neki, hogy önmagát alkothassa és megérezhesse milyen jó együttműködni is. A YOUTH Tehetség Műhelyben folyó coaching munka legfőbb küldetése számomra, hogy támogassam a fiatalokat abban, hogy reális önismeretre alapozott valódi önbizalmuk épülhessen.

Ha nyitottak és elszántak rá, megtanulhatnak arra építeni és azzal tervezni, amiben jók, vagyis a tehetség alapú élet-út tervezést.

Ha fiatalként olvasod ezt, szeretnélek támogatni abban, hogy minél inkább megtaláld a helyed, hogy amennyire csak lehet építhess egy olyan életet, amit szeretsz. Egy olyan életet, ami minél inkább passzol ahhoz, amiben tehetséges vagy. Ehhez az egyik alap pillér, hogy megértsd, megéld és használatba is vedd azt a tudást, hogy mi motivál. Bízom benne, hogy az így kapott megerősítést, inspirációt és belső erőforrásokat lesz kedved tovább is adni és támogatni ebben a környezeted, barátaidat, szeretetteidet.

Fő témáink

 • Önismeret felsőfokon
 • Hogyan működöm?
 • Mi motivál?
 • Mik az én személyes sikerélmény forrásaim?
 • Milyen az az egyedi mód, ahogyan magamat és a világot látom és értelmezem?
 • Mi az az egyedi, rám jellemző mód, ahogyan a döntéseimet hozom?

Felhasználási terepek:

 • Személyes hatékonyságom növelése
 • Jövőképem megalkotása
 • Milyen a nekem való cél?
 • Milyen a nekem való út?
 • Milyen a nekem való életmód?
 • Életút tervezés: honnan-hova „milyen áron” tudok eljutni
 • Munkahely választás
 • Hivatás választás
 • Párválasztás

…és gazdag még a terep ahol, hatékony eszköz a Tehetség-térkép

Mit adhatok én neked ehhez?

Egy Tehetség-térképet, amiben megláthatod miben vannak az erősségeid, mik a tehetségeid, merre hajt a “belső erőforrás motorod”. Rátekintünk arra is, hogyan áll éppen az önbizalmad. Vannak-e olyan céljaid, amik igazán, rendíthetetlenül motiválnak?

A Tehetség-térkép betekintést ad ahhoz is, hogy meglásd mi alapján hozod a döntéseidet. Így sokkal tudatosabban teheted majd, amikor döntened kell számodra fontos élet-kérdésekben is.

Edzőként megyek veled ezen az önismereti felfedező úton: kérdezlek, meghallgatlak és figyelek rád. Megtanítom hogyan használd, hogyan igazodj el ezzel a térképpel, hogy ne kelljen letérned később sem arról az útról, ahol önmagad lehetsz és másokért is sokat tehetsz.

Nem csodaszert kínálok és varászpálcám sincsen, de azt tudom, hogy ha anno, amikor egyetem előtt álltam vagy az első munkahelyeimen kapok egy ilyen térképet magamról és kapok hozzá egy edzőt is, – aki arra edz, hogy keressem meg és járjam a saját utam – sok kurflit és vargabetűt megspórolhattam volna.

Mert minél előbb megismered önmagad, annál hamarabb van esélyed egy hozzád passzoló életet megalkotni és élvezni is azt. És a környezetedben másoknak is segíteni ezen az úton.

A Tehetség-térkép elkészítése és feldolgozása során komoly munkát végzünk együtt: így ebben elindulni csak önként, nyitottan és elszántan lehet. Egy komplex, profi személyiség-feltérképező eszközt használunk együtt, felelősséggel.

Erre készen kell lenni, ehhez kell egy olyan állapot, amikor nyitott a füled, az eszed, a szíved is tanulni: befogadni és elfogadni.

Egy Tehetség coachingban elindulni akkor lehet, amikor jól vagy magaddal.
Van kedved és erőd célokat alkotni, terveket készíteni. Motivál, hogy tanulj magadról. Kész vagy rá, hogy belenézz egy egyedi tükörbe, ami hitelesen rólad és neked szól.

Előzetes megbeszélés alapján 18-20- 22 éves kortól tudunk már a Tehetség-térképeddel dolgozni együtt.

A Tehetség coaching tanulságai mentén: visszatekintve sok mindent megérthetsz életed egyedi mintázatából. Előre tekintve pedig tudatosabban szőhetsz majd bele, minél több szívednek kedves mintát is.

 

tudj meg többet a coaching folyamatáról

Bővebben

felkeltettük érdeklődésed?

jelentkezz most

rólunk mondták

A Tehetség-térkép olyan, mint egy genetikai térkép a lélekhez. Nélküle létezni..? Lehet, de olyan, mintha szerelési útmutató nélkül akarnánk összerakni egy több ezer darabos bútort. Azért szeretek veled dolgozni Juli, mert embernek érzem magam. Mert önmagam lehetek; úgy fogadsz el, ahogy vagyok és építesz. Minden alkalom után erősebbnek érzem magam és szemmel látható a fejlődés az életemben.
Demján-Szuromi Veronika közgazdász, sminkmester