Rólunk

Hatékonyság Harmónia Egyensúly

A vezetés és életvezetés szakmai edzői

küldetésünk

Etikus szakmai barátként és edzőként támogatni, fejleszteni, kísérni, inspirálni, tanítani.
“Hogy meglásd mi az, amin változtatnod kell, hogy jól haladj és mi az, amin nehogy változtass, hogy megmaradj önmagad.”
/Szász J/

jövőképünk

A változó társadalmi és piaci helyzetekhez, mindig új utakat is keresni és mégis megőrizni mindazt, ami valódi érték. Az aktuális kihívásokra reagáló szakmai programok és képzések folyamatos fejlesztésével.
Sosem állunk meg! Sosem vagyunk készek, mi sem!

identitásunk

Munkánkban szigorú etikával, politikai, világnézeti semleges pontról dolgozunk. Személyes keresztény értékrendünk a munka során, abban jelenik meg, hogy fontos nekünk a család, a becsületes munka, a meghitt emberi kapcsolatok, hogy magunkat fejlesztve és egymást segítve próbáljunk előbbre jutni.

Klasszikus kutatási eredményekre (pszichológia, szociológia, csoportdinamika…) alapozunk.
Ezotéria, keleti filozófiákon alapuló eszközök nincsenek a módszertanunkban.
Ilyen témákban illetve értékrendünkkel nem egyező célkitűzésekben coaching munkát nem vállalunk.

ügyfeleleink között vannak

Vezetők, vállalkozók, szakemberek, pedagógusok, szülők, kamaszok, egyetemisták, nyugdíjra készülők, akik hatékonyságukat a szakmai önismeret, a tudatos kommunikáció, a megtalált működési optimum, a beazonosított erősségek – tehetségek – motivációk, a személyes jövőkép kialakítása mentén szeretnék növelni vagy épp megtalálni. Holisztikus szemléletben edzünk. A Szupervízió alapú coaching szemléletével, a teljes élet támogatását (TÉT) szem előtt tartva dolgozunk.

szakmai történetünk

az eddig és a tovább…

Eddig  Most  Tovább

rólunk mondták

Ahhoz, hogy a képzett coachcsá való válás útján a coaching munkához egy tanuló elegendő bátorságot, kedvet és eszközt kapjon, meghatározó a mestereinek szerepe. Bán Zsuzsanna és Szász Júlia ebben a tökéletes edző partnerek, tiszteletreméltó szakemberek. Fantasztikus tanuló- és munkatársak. A BÁN Coaching Coach képzésén olyan sokoldalú hozzáértést tapasztaltam meg tőlük, ami egyértelműen követendő, és törekszem erre azóta is. Bár, egy „kalandnak” indult a tanulás, a végére már a vágy is kialakult, hogy próbára tegyem magam az edző szerepében, s azóta a gyakorlatban is megéltem, milyen fantasztikus szakma ez, ha elég jól csinálja az ember. Köszönöm szeretettel!
Micheller Myrtill énekesnő
A coach szemléletű vezetést csak iskolában megtanulni nem lehet. A BÁNCoaching Leader as Coach képzésével viszont mindenki úgy tudja fejleszteni a készségeit, hogy a gyakorlatból is megtapasztalva fejleszheti tovább magát. Akár az aktív hallgatásban, akár szituatív vezetői helyzetekben, akár az asszertív magatartásban...és így tovább. Bán Zsuzsanna képzése alatt volt szerencsém sokat tanulni az ő hatalmas tapasztalatából, amit nagy szenvedéllyel tudott átadni minden "diákjának" a műhelymunkák során.
Hrubi József Quality Manager, Continental Corporation

partnereink

Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft.

Weboldal

felkeltettük érdeklődésed?

jelentkezz most